Keuken in IJsselmuiden

Woon je in IJsselmuiden en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Broekhuizen kun je terecht voor verschillende soorten keukens. Wij hebben breed keuzeaanbod die aansluit bij jouw smaak! In onze showroom kun je zelf kijken naar welke keuken jouw voorkeur heeft en kun je de huiselijke sfeer ervaren. Er zijn vijf keukenstijlen binnen ons aanbod en hebben keuze voor jou uit diverse kleuren naar jouw smaak!

Moderne keukens

Een moderne keuken is perfect voor jou als jij van een strakke uitstraling in jouw interieur houdt. Het minimalistische design gaat mee met de moderne tijd en dit type keuken bevat innovatieve technologieën. Niet-zichtbare slimme opbergruimtes zijn functioneel, omdat het ruimte bespaard in de keuken.

Landelijke keukens

Deze soort keukens stralen een warme gezellige sfeer uit, het bevat kenmerken vanuit het platteland met aspecten zoals natuurlijke materialen en warme kleuren. Dit zorgt voor een rustieke en sfeervolle uitstraling, dat is perfect voor liefhebbers van een knusse sfeer.

Klassieke keukens

Onze klassieke keukens brengen een tijdloze elegantie van vroeger terug in huis. Hierbij zijn er verfijnde details, sierlijke accessoires en warme kleuren die een chique uitstraling creëren. Deze keukenonderdelen zijn traditionele elementen waaraan luxe en kwaliteit te zien is.

Industriële keukens

Een industriële keuken bevat een combinatie van stoere materialen zoals metaal en beton met robuuste details geïnspireerd door de industrie. Hiermee wordt het een industriële loftstijl die past bij een moderne woning door strakke lijnen. Deze keukens zijn ideaal voor mensen die houden van een ruwe urban uitstraling.

Bijkeukens

Een bijkeuken biedt extra ruimte en functionaliteit in huis, ideaal voor het opbergen van keukenbenodigdheden en huishoudelijke apparaten. Door het combineren van deze keuken met een wasruimte, kan deze ruimte optimaal benut worden, dit resulteert in een georganiseerde omgeving.