Projecten

Uw partner in projecten
Als u op zoek bent naar een partner voor uw projecten, dan is Broekhuizen Keukens & Sanitair en Dorgelo Tegelwerken de juiste keuze. Wij zijn een team dat zich richt op vooruitdenken en ontzorgen in projecten. Door onze showrooms in IJsselmuiden kunnen wij ontwikkelaars, aannemers, onderaannemers en ook de eindgebruiker van de woning ontzorgen door voor een soepele verloop van de processen en korte lijnen te zorgen.

Onze showrooms bieden een totaalassortiment aan producten waarbij de sfeerbeleving centraal staat. Wij streven naar een hoog afwerkingsniveau van de woning. Als onderdeel van de HABOVO groep, bieden wij conceptuele verkoop van Complete woninginrichting passend bij het begrip sleutelklaar. Hierbij kunnen wij de keuken, sanitair en tegelwerk verzorgen.

Onderscheidend in de markt
Het zogenoemde “kant en klaar concept” waarbij ontzorgen, kwaliteit, garantie en service op een hoog niveau staat. In onze showrooms worden naast keukens, tegels en sanitair ook materialen gepresenteerd als vloerbedekking, pvc, gordijnen, zonwering etc. Kortom een complete woonbeleving voor uw kopers met een hoog afwerkingsniveau van de woning. Door ook aan de voorkant mee te denken vanuit de schetsfase bij ontwikkelaar en architect zullen we onze ervaring en kennis inbrengen om de processen te verbeteren en zo faalkosten naar beneden te brengen. Een goede voorbereiding en juiste communicatie is hierin de spilfactor.

Gezien de huidige kopersmarkt is het belangrijk de koper duidelijk en overzichtelijk te helpen. Onze manier van werken is dan ook gebaseerd om de koper direct in de showroom een duidelijk geheel aan te bieden, inclusief een overzicht van de eventuele meer en/of minderwerkprijzen. De werkzaamheden van calculatie en koper begeleiding bij de aannemer zullen afnemen. De koper krijgt direct een duidelijk inzicht in mogelijkheden en kosten. Ze hebben dus de mogelijkheid direct te kunnen beslissen. Door de kopers wordt dit als zeer prettig ervaren.

De grote voordelen voor u zijn:

 • Totaalpakket, alle afbouwmaterialen onder een dak.
 • 1 adres voor het uitzoeken van al uw materialen.
 • 1 contactpersoon om het gehele traject mee te communiceren.
 • Ervaren showroom adviseurs met kennis.
 • Installatietekeningen van keukens en badkamers.
 • Uitlevering per bouwnummers gesorteerd aangevoerd.
 • Materialen met de juiste prijs kwaliteit verhouding.
 • Een heel breed programma.
 • Onderdeel van de Habovo Groep.
 • Wij rekenen het meer/minderwerk uit.
 • Minder werk en een hogere scoringskans
 • Duidelijkheid voor de kopers met als gevolg een nog hogere tevredenheid onder de kopers.
 • Meedenken in processen
 • Vanuit de Habovo groep ontzorgen in meerdere facetten van de bouw.

Dit is maar een kleine opsomming van de voordelen. Hierbij nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken.

Onze werkwijze

Voordat we het project gezamenlijk beginnen zullen we samen met u, installateurs en diverse onderaannemers de benodigde gegevens naar elkaar uitwisselen en kijken waar we elkaar kunnen versterken. De werkzaamheden die binnen de Habovo Groep liggen zullen we intern communiceren en u hiervan op de hoogte houden.

Zodra uw klant de koopovereenkomst voor het aanschaffen van de woning getekend heeft, verzoeken wij u om ons de gegevens van de betreffende klant ons toe te mailen. Kleiland 1 zal uw klant dan een uitnodiging sturen om bij ons de voorgestelde materialen en keuzes hierin door te nemen. Natuurlijk geven wij in deze brief ook duidelijk aan dat er in onze showroom tevens alternatieve keuzes gemaakt kunnen worden en we ook de mogelijkheid hebben van het toevoegen van meerdere materialen voor oplevering van de woning.

In onze uitnodiging verzoeken wij uw klant om een afspraak te maken. Helaas zijn wij niet altijd in staat om binnenlopende klanten uitgebreide offertes aan te bieden, vooraf een afspraak maken is wel degelijk een must!

Mocht de klant niet op onze uitnodiging reageren, dan sturen wij ca. na 2 weken een 2e uitnodiging of zullen we waar nodig telefonisch contact met de klant opnemen. Als de klant hierop ook niet reageert, dan leggen wij de verantwoordelijkheid weer terug bij de kopers begeleiding van de aannemer.

In overleg met u, behoort tot de mogelijkheden een koper avond te organiseren. Wij kunnen uw klant dan direct het standaardmateriaal laten zien. Klanten die voor standaard kiezen kunnen dit aangeven, er zal dan direct notitie gemaakt worden en de klant kan eventueel meteen voor akkoord tekenen.

De klanten die voor een uitgebreid pakket willen kiezen kunnen op de kopers avond een afspraak maken met een van onze adviseurs. Als het uitgebreide pakket met de koper is doorgenomen zullen wij tevens voor zover mogelijk alle meer en minderwerken voor de koper uitrekenen en kan de klant direct voor akkoord tekenen.

Voor elke klant zullen wij een dossier aanleggen. Hierin komt te staan wat wij met de klant bespreken. Tevens bewaren wij in het genoemde dossier de door ons verstrekte offerte(s) / orders. Klanten die akkoord gaan met onze aanbieding zullen van ons een orderbevestiging ontvangen. Een kopie van de getekende versie(s) zullen wij u toezenden.

Klantgerichte aanpak

Broekhuizen Keukens & Sanitair heeft ruime ervaring in het coördineren van grote en kleine nieuwbouwprojecten.

De eerste kennismaking kan plaatsvinden in onze speciaal ingerichte ontvangstruimte waar de bewoners kennis maken met elkaar, de koopbegeleiders van de aannemer en met onze adviseurs. In onze showroom wordt aan de hand van de wensen van de klant een keukenontwerp gemaakt. Wij doen dat met de nieuwste software waarmee u thuis uw keuken of badkamer in 3D of zelf in VR kunt bekijken.

Na akkoord verzorgen wij de communicatie tussen bewoner en aannemer. In overleg met de verantwoordelijken op de bouwplaats wordt de plaatsing van de keuken of de badkamer ingepland en plaatsing wordt gedaan door een team van professionele monteurs. De gebruiker staat in dit proces altijd centraal, de klant is koning. Heeft u ondersteuning nodig voor uw kopersbrochure dan helpen wij kunnen wij artist impressions en andere marketingactiviteiten voor uw project verzorgen.

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden en de voordelen van ons unieke concept (ook op gebied van marketing van uw project)?

Via 038-331 28 31 of projecten@broekhuizenkeukensensanitair.nl kunt u gemakkelijk en snel een afspraak inplannen (ook bij u op kantoor).