Keuken op Urk

Woon je op Urk en zoek je naar een nieuwe keuken? Bij Broekhuizen kun je terecht voor verschillende soorten keukens. Wij hebben een breed aanbod met genoeg keuze die aansluit bij jouw smaak! In onze showroom kun je zelf kijken naar welke keuken jouw voorkeur heeft en kun je de huiselijke sfeer ervaren. Er zijn vijf keukenstijlen binnen ons aanbod en dat biedt keuze voor jou uit diverse kleuren naar jouw smaak!

Moderne keukens

Als jij houdt van een strakke uitstraling in jouw interieur, dan is een moderne keuken perfect. Het minimalistische design gaat mee met de moderne tijd en deze keukens bevatten innovatieve technologieën. Niet-zichtbare slimme opbergruimtes zijn functioneel, omdat het ruimtebesparend is.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken heeft een gezellige sfeer die veel warmte biedt. Deze keukenstijl heeft kenmerken vanuit het platteland met aspecten zoals natuurlijke materialen en warme kleuren. Dit zorgt voor een rustieke en sfeervolle uitstraling, wat perfect is voor mensen die houden van een knusse sfeer.

Klassieke keukens

Met dit soort keukens wordt er een tijdloze elegantie van vroeger teruggebracht in huis. Deze keukenstijl omvat verfijnde details, sierlijke accessoires en warme kleuren, die creëren een chique uitstraling. Deze keukenonderdelen zijn traditionele elementen waaraan luxe en kwaliteit te zien is.

Industriële keukens

Deze type keuken bevat een mix van stoere materialen zoals metaal en beton met robuuste details vanuit de industrie. Een industriële loftstijl past bij een moderne woning door de strakke lijnen. Industriële keukens zijn ideaal voor liefhebbers van een ruwe urban uitstraling.

Bijkeukens

Onze bijkeukens bieden extra ruimte en zorgen voor functionaliteit in huis. Het is ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten en keukenbenodigdheden, zo wordt een ruimte optimaal benut. Dit type keuken kan gecombineerd worden met een wasruimte voor een georganiseerde omgeving in huis.