Keuken in Kampen

Woon je in de regio Kampen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Broekhuizen kun je terecht voor verschillende soorten keukens. Wij hebben een aanbod met genoeg keuze die aansluit bij jouw smaak! In onze showroom kun je zelf kijken naar welke keuken jouw voorkeur heeft en kun je de huiselijke sfeer ervaren. Wij hebben vijf keukenstijlen binnen ons aanbod en keuze voor jou uit diverse kleuren naar jouw smaak!

Moderne keukens

Als jij van een strakke uitstraling in jouw interieur houdt, dan is een moderne keuken perfect. Het minimalistische design gaat mee met de moderne tijd en zo’n soort keuken bevat innovatieve technologieën. Niet-zichtbare slimme opbergruimtes zijn functioneel, omdat het ruimte bespaard in de keuken.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken heeft een gezellige sfeer die veel warmte biedt. Deze keukenstijl heeft kenmerken vanuit het platteland met aspecten zoals natuurlijke materialen en warme kleuren. Dit zorgt voor een rustieke en sfeervolle uitstraling, wat perfect is voor mensen die houden van een knusse sfeer.

Klassieke keukens

Met onze klassieke keukens wordt er een tijdloze elegantie van vroeger teruggebracht in huis. Deze keukens bestaan uit verfijnde details, sierlijke accessoires en warme kleuren die zorgen voor een chique uitstraling. Deze keukenonderdelen zijn traditionele elementen waaraan luxe en kwaliteit te zien is.

Industriële keukens

Deze type keuken bevat een combinatie van stoere materialen zoals metaal en beton met robuuste details vanuit de industrie. Hiermee wordt er een industriële loftstijl gecreëerd, die past bij een moderne woning door strakke lijnen. Industriële keukens zijn ideaal voor liefhebbers van een ruwe urban uitstraling.

Bijkeukens

Een bijkeuken biedt extra ruimte en zorgt voor functionaliteit in huis. Het is ideaal voor het opbergen van keukenbenodigdheden en huishoudelijke apparaten, zo kan een ruimte optimaal benut worden. Dit type keuken kan gecombineerd worden met een wasruimte voor een georganiseerde omgeving.