Keuken in Emmeloord

Woon je in Emmeloord en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Broekhuizen kun je terecht voor verschillende soorten keukens. Wij hebben een aanbod met genoeg keuze die aansluit bij jouw smaak! In onze showroom kun je de huiselijke sfeer ervaren en zelf kijken naar welke keuken jouw voorkeur heeft. Wij hebben vijf keukenstijlen binnen ons aanbod en keuze voor jou uit diverse kleuren naar jouw smaak!

Moderne keukens

Als jij van een strakke uitstraling in jouw interieur houdt, dan is een moderne keuken ideaal. Het minimalistische design sluit aan bij de moderne tijd en deze soort keuken bevat innovatieve technologieën. Niet-zichtbare slimme opbergruimtes besparen ruimte in de keuken en zijn daarom functioneel.

Landelijke keukens

Dit type keuken heeft een gezellige sfeer die veel warmte biedt. Deze keukenstijl bevat kenmerken vanuit het platteland met aspecten zoals warme kleuren en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een rustieke en sfeervolle uitstraling, wat perfect is voor liefhebbers van een knusse sfeer.

Klassieke keukens

Onze klassieke keukens brengen een tijdloze elegantie van vroeger terug in het interieur thuis. Deze keukens bestaan uit sierlijke accessoires, verfijnde details en warme kleuren, wat zorgt voor een chique uitstraling. Deze keukenonderdelen vormen traditionele elementen waaraan luxe en kwaliteit te zien is.

Industriële keukens

Een industriële keuken bevat een combinatie van stoere materialen zoals beton en metaal met robuuste details vanuit de industrie. Dit creëert een industriële loftstijl, dit past bij een moderne woning door strakke lijnen. Dit type keukens zijn ideaal voor mensen die houden van een ruwe urban uitstraling.

Bijkeukens

Deze soort keukens bieden extra ruimte en zorgen voor functionaliteit in huis. Het is ideaal voor het opbergen van keukenbenodigdheden en huishoudelijke apparaten, waardoor een ruimte optimaal benut kan worden. Bijkeukens kunnen gecombineerd worden met een wasruimte voor een georganiseerde omgeving.